Vafle - slovenské vs. belgické

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Vafle - slovenské vs. belgické

V tomto teste sme sa podrobne zamerali na vafle. Ako najlepšie šľahať vajíčka? Ktorá múka sa najviac hodí? Ako ich najlepšie piecť? No a na záver pridávame aj recept na originál belgické vafle, na ktorých si určite pochutíte :-)

Waffles - Slovak vs. Belgian

In this test, we took a close look at waffles. How to best beat the eggs? Which flour is the most suitable? What is the best way to bake them? And finally, we're sharing a recipe for authentic Belgian waffles that you're sure to enjoy :-)

Ingrediencie:
Slovenské vafle
125 g maslo
3 ks vajce
0,5 l mlieko
50 g cukor
20 g vanilkový cukor
375 g hladká múka
12 g prášok do pečiva

Belgické wafle
750 g polohrubá alebo hladká múka
625 ml mlieko
625 ml voda
250 ml rozpustené maslo
10 g suché droždie
5 g cukor

Ingredients:
Slovak waffles
125 g butter
3 eggs
0.5 l milk
50 g sugar
20 g vanilla sugar
375 g plain flour
12 g baking powder

Belgian waffles
750 g semi-coarse or plain flour
625 ml milk
625 ml water
250 ml melted butter
10 g dry yeast
5 g sugar

Kategória: Testovanie
jedlá: dezerty
Položka bola vypredaná…