Slovenské cestoviny
Cestoviny s pestom s petržlenovou vňaťou a vlašskými orechami
Link na video TU
Slovensko je bohaté nielen na voňavé a rozmanité bylinky, ale aj na kvalitné obilie, a teda aj múky z neho sú skvelé. Prečo to nevyužiť a neurobiť si slovenské cestoviny?
Slovak pasta
Slovakia is rich not only in fragrant and diverse herbs, but also for a high-quality grain and, therefore, the flours made from it are also great. Why not use it and make Slovak pasta?
Ingrediencie:
400 g hrubá múka,
3 ks vajcia,
15 g slnečnicový olej,
15 g soľ,
voda do celkovej váhy 610 g
40 g slovenské pesto ( https://www.patreon.com/posts/pesto-battle-115476542?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share ),
10 g syr Vršatec alebo iný tvrdý syr
Ingredients:
400 g coarse flour,
3 eggs,
15 g sunflower oil,
15 g salt,
water up to a total weight 610 g
40 g Slovak pesto ( https://www.patreon.com/posts/pesto-battle-115476542?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share ),
10 g Vršatec cheese or other hard cheese
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | pasta |
procesy: | varenie |
suroviny: | obilniny a produkty |
Položka bola vypredaná… |