Šlahané bielka s cukrom
Hľadali sme spôsob ako vyšľahať najpevnejší sneh z bielok
Link na video TU
Šľahanie bielok s cukrom je vstupenka do sveta nadýchaných dezertov. Lenže ako na to najlepšie?
Stačí pár bielok, trocha cukru a metlička, a zrazu máš pred sebou základ pre pusinky alebo krémové torty.
Ale otázkou je kedy vlastne pri šľahaní pridať cukor? My Vám na túto otázku odpovieme naším testom.
This is how you achieve the strongest snow from egg whites with sugar
Whipping egg whites with sugar is a ticket to the world of fluffy desserts. But how to do it best?
All you need is a few egg whites, a little sugar and a whisk, and suddenly you have the base for meringues or cream cakes.
But the question is when to add sugar? During whipping or at the beginning?
We will answer this question with our test.
Kategória: | Testovanie |
---|---|
procesy: | aerácia |
suroviny: | vajcia |
Položka bola vypredaná… |