Rizoto - hrniec vs. kuchta

Rizoto je možné variť aj v kuchte, rýchlejšie a s prekvapivým výsledkom

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Rizoto - hrniec vs. kuchta

Uponáhľaná doba? Chcete viac času na seba, svoju rodinu či priateľov?
Tu je spôsob, ako si ušetriť čas aj pri varení...
Uvarte si s nami talianske rizoto.

Risotto - pot vs. pressure cooker

Busy time? Do you want more time for yourself, your family or friends?
Here's a way to save time even when cooking...
Cook Italian risotto with us.

Ingrediencie na 2 porcie:
20 g olivový olej,
20 g maslo,
66 g cibuľa,
20 g cesnak,
150 g ryža,
75 g biele víno,
250 - 300 g vývar ( https://www.patreon.com/posts/zeleninovy-vyvar-114553370?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link ),
6 g soľ,
1 g čierne korenie,
30 g parmezán,
20 g maslo ( https://www.patreon.com/posts/rizoto-maslo-ci-114614345?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link )

Ingredients for 2 servings:
20 g olive oil,
20 g butter,
66 g onion,
20 g garlic,
150 g rice,
75 g white wine,
250 - 300 g vegetable stock ( https://www.patreon.com/posts/zeleninovy-vyvar-114553370?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link ),
6 g salt,
1 g black pepper,
30 g Parmesan,
20 g butter ( https://www.patreon.com/posts/rizoto-maslo-ci-114614345?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link )

Kategória: Testovanie
jedlá: pasta
procesy: kuchta
suroviny: obilniny a produkty
Položka bola vypredaná…