Originál talianska pasta

Testovali sme, či naozaj musí cesto oddychovať

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Originál talianska pasta

"Na 100 gramov múky 1 vajce", tak znie zaužívaný recept na originál taliansku pastu.
Lenže funguje to rovnako s malým aj veľkým vajcom?
Rozhodne nie, poznáme však spôsob, ako sa Vám talianska pasta podarí VŽDY.

Original Italian pasta

"For 100 grams of flour, 1 egg", that's how the traditional recipe for the original Italian paste reads.
But does it work the same with a small or a large egg?
Definitely not, but we know how to ALWAYS succeed with Italian pasta.

Ingrediencie:
400 g múka Semolina,
3 ks vajcia,
15 g olivový olej,
15 g soľ,
voda do celkovej váhy 650 g

40 g bazalkové pesto ( https://www.patreon.com/posts/pesto-battle-115476542?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share ),
10 g syr Parmezán

Ingredients:
400 g Semolina flour,
3 eggs,
15 g olive oil,
15 g salt,
water up to a total weight of 650 g

40 g basil pesto ( https://www.patreon.com/posts/pesto-battle-115476542?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share ),
10 g Parmesan cheese

Kategória: Testovanie
jedlá: pasta
procesy: varenie
suroviny: obilniny a produkty
Položka bola vypredaná…