Originál talianska pasta
Testovali sme, či naozaj musí cesto oddychovať
Link na video TU
"Na 100 gramov múky 1 vajce", tak znie zaužívaný recept na originál taliansku pastu.
Lenže funguje to rovnako s malým aj veľkým vajcom?
Rozhodne nie, poznáme však spôsob, ako sa Vám talianska pasta podarí VŽDY.
Original Italian pasta
"For 100 grams of flour, 1 egg", that's how the traditional recipe for the original Italian paste reads.
But does it work the same with a small or a large egg?
Definitely not, but we know how to ALWAYS succeed with Italian pasta.
Ingrediencie:
400 g múka Semolina,
3 ks vajcia,
15 g olivový olej,
15 g soľ,
voda do celkovej váhy 650 g
40 g bazalkové pesto ( https://www.patreon.com/posts/pesto-battle-115476542?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share ),
10 g syr Parmezán
Ingredients:
400 g Semolina flour,
3 eggs,
15 g olive oil,
15 g salt,
water up to a total weight of 650 g
40 g basil pesto ( https://www.patreon.com/posts/pesto-battle-115476542?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share ),
10 g Parmesan cheese
Kategória: | Testovanie |
---|---|
jedlá: | pasta |
procesy: | varenie |
suroviny: | obilniny a produkty |
Položka bola vypredaná… |