Originál remuláda
Takto ju v roku 1691 vymyslel francúzsky kuchár Massalot
Link na video TU
Originál remuláda z roku 1691 chutí dokonale, ak pridáte mascarpone, avšak musíte poznať rozhodujúci trik.
Original remoulade
The original remoulade from 1691 tastes perfect when you add mascarpone, but you have to know a crucial trick.
Ingrediencie:
Originál remuláda 1691
30 ml ocot
3 g soľ
1 g čierne korenie
30 g horčica
200 ml slnečnicový olej
1 PL kapari
3 ks filetov ančovičiek
petržlenová vňať
pažítka
Originál remuláda s mascarpone
30 ml ocot
3 g soľ
1 g čierne korenie
30 g horčica
1 PL kapari
3 ks filetov ančovičiek
petržlenová vňať
pažítka
1 PL maskarpone
200 ml slnečnicový olej
Ingredients:
Original remoulade 1691
30 ml vinegar
3 g salt
1 g black pepper
30 g mustard
200 ml sunflower oil
1 tbsp capers
3 pcs anchovy fillets
parsley
chives
Original remoulade with mascarpone
30 ml vinegar
3 g salt
1 g black pepper
30 g mustard
1 tbsp capers
3 pcs anchovy fillets
parsley
chives
1 tbsp mascarpone
200 ml sunflower oil
Kategória: | Prémium |
---|---|
jedlá: | omáčky |
procesy: | emulzie |
suroviny: | oleje a tuky |
Položka bola vypredaná… |