Majonéza

Dokonalá majonéza, ktorá sa podarí vždy

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Majonéza

Čo je vlastne emulzia? Je to spojenie vody a oleja a ak nájdete správny emulgátor, tak toto spojenie vie byť trvácne. V prípade najhustejšej emulzie, teda majonézy, je to vajíčko. Avšak ani horčica, ocot a soľ nie sú v nej len pre chuť a okrasu, ale prispievajú k jej dokonalosti.
Ako majonézu nikdy nepokazíte sa dozviete v našom videu.

How to make a perfect Mayonnaise?

What is emulsion actually? It is a combination of water and oil and if you find the right emulsifier, this combination will become durable. In the case of the thickest emulsion, which is mayonnaise, it is egg. However, mustard, vinegar and salt are not in it just for taste and decoration but also to contribute to its perfection.
You will learn in our video how mayonnaise can never go wrong.

Kategória: Recepty
jedlá: omáčky
procesy: emulzie
suroviny: oleje a tuky, vajcia
Položka bola vypredaná…