Majonéza
Dokonalá majonéza, ktorá sa podarí vždy
Link na video TU
Čo je vlastne emulzia? Je to spojenie vody a oleja a ak nájdete správny emulgátor, tak toto spojenie vie byť trvácne. V prípade najhustejšej emulzie, teda majonézy, je to vajíčko. Avšak ani horčica, ocot a soľ nie sú v nej len pre chuť a okrasu, ale prispievajú k jej dokonalosti.
Ako majonézu nikdy nepokazíte sa dozviete v našom videu.
How to make a perfect Mayonnaise?
What is emulsion actually? It is a combination of water and oil and if you find the right emulsifier, this combination will become durable. In the case of the thickest emulsion, which is mayonnaise, it is egg. However, mustard, vinegar and salt are not in it just for taste and decoration but also to contribute to its perfection.
You will learn in our video how mayonnaise can never go wrong.
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | omáčky |
procesy: | emulzie |
suroviny: | oleje a tuky, vajcia |
Položka bola vypredaná… |