Hovädzie mäso sous vide
Link na video TU
Hovädzie stehno je tuhé, hutné mäso. Napriek tomu, za výdatnej pomoci enzýmu katepsín, z neho dokážete spraviť krásne, mäkučké mäsové hranolčeky. Vyrobte si k nim trio lahodných dipov a dobrota je na svete!
Beef sous vide
Beef shank is a tough, dense cut of meat. However, with a generous helping of the enzyme cathepsin, you can turn it into beautiful, tender meat fries. Pair them with a trio of delicious dips, and you've got yourself a real treat!
Ingrediencie:
Horčicová majonéza
1 ks žĺtok
2 čl dijonská horčica
soľ
čierne korenie
1/2 čl ocot
1 čl celozrnná horčica
slnečnicový (repkový) olej
Avokádový dip s kozím syrom
150 g kozí syr (Lučina)
1 ks avokádo
1 ks Limetka
soľ
čierne korenie
Chrenový dip
chren
jablko
kyslá smotana
limetka
soľ
čierne korenie
čerstvé bylinky (ligurček, rozmarín, petržlenová vňať, tymian, pažítka)
Ingredients:
Mustard Mayonnaise
1 pc egg yolk
2 tsp Dijon mustard
salt
black pepper
1/2 tsp vinegar
1 tsp whole grain mustard
sunflower (canola) oil
Avocado Dip with Goat Cheese
150 g goat cheese (e.g. Lučina)
1 pc avocado
1 pc lime
salt
black pepper
Horseradish Dip
horseradish
apple
sour cream
lime
salt
black pepper
fresh herbs (lovage, rosemary, parsley, thyme, chives)
Kategória: | Testovanie |
---|---|
jedlá: | fingerfood |
procesy: | sous vide |
suroviny: | mäso |
Položka bola vypredaná… |