Guľáš z nožiny a krku
Zistili sme, ktoré mäso sa viac hodí na varenie v kuchte
Link na video TU
Aké mäso je najlepšie na guláš?
No urobili sme battle hovädzieho mäsa a ešte aj rovno podľa receptu výrobcu kuchty priamo v jeho kuchte. Tu je výsledok...
viac TU
Battle - Goulash in a Pressure Cooker According to the Fissler Book
What meat is best for goulash?
Well, we made a beef battle, and we did it right in the kitchen, following the recipe of the manufacturer. Here is the result...
Ingrediencie:
Zeleninový vývar 2,5 l (600 g zeleniny)
zeler
mrkva
petržel
cibuľa
bobkový list
celé čierne korenie
celé nové korenie
2 x 40 g maslo
2 x 320 g cibuľa
800 g Hovädzí krk
800 g Hovädzia nožina
2 x 1 PL sladká paprika
2 x 1 čL štiplavá paprika
2 x 1,5 PL paradajkový pretlak
2 x 1,5 PL ocot
2 x 1 g soľ
2 x 2 strúčiky cesnaku
2 x 1 g rascovec
2 x 0,5 čL majoránka
petržlenová vňať na zdobenie
Ingredients:
Vegetable stock 2.5 l (600 g vegetable)
celery
carrot
parsley
onion
bay leaf
whole black pepper
whole allspice
2 x 40 g butter
2 x 320 g onion
800 g Beef neck
800 g Beef leg
2 x 1 tbsp sweet paprika
2 x 1 tsp hot paprika
2 x 1.5 tbsp tomato puree
2 x 1.5 tbsp vinegar
2 x 1 g salt
2 x 2 cloves garlic
2 x 1 g cumin
2 x 0.5 tsp marjoram
parsley for garnish
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | hlavné jedlá |
procesy: | kuchta |
suroviny: | mäso |
Položka bola vypredaná… |