Gnocchi Tricolore
Takto spravíte perfektné originál talianske gnocchi a ešte aj v ich farbách
Link na video TU
Talianska Tricolora na tanieri? Fantastický pohľad a ešte lepšia chuť .
Doma robené gnocchi?
Venujte im tú pol hodinku prípravy a verte nám, tá fantastická chuť sa Vám nezunuje či si urobíte rovno farebné trio alebo sa každý deň odmeníte inou omáčkou.
The Italian Tricolor on a plate? Fantastic view and even better taste.
Homemade gnocchi?
Give them half an hour to prepare and trust us, the fantastic taste will not get old whether you make a colorful trio or reward yourself with a different sauce every day.
Ingrediencie:
1 kg varené zemiaky
200 g hladká múka
200 g semolina alebo krupica
4 ks vaječné žĺtky
30 g soľ
1 g muškátový orech
4 čl soľ do vody
olivový olej
Paradajková omáčka
( https://www.patreon.com/posts/lepsiu-omacku-113677601?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share )
Gorgonzolová omáčka
2 dcl sladká smotana
120 g gorgonzola
1 g čierne korenie
muškátový orech
bazalkové pesto
60 g píniové orechy
120 g bazalka
60 g parmezán
120 g olivový olej
30 g cesnak
20 g citrónová šťava
4 g soľ
1 g čierne korenie
parmezán na posypanie
Ingredients:
1 kg boiled potatoes
200 g plain flour
200 g semolina
4 pcs egg yolks
30 g salt
1 g nutmeg
4 tsp salt for water
olive oil
Tomato sauce
( https://www.patreon.com/posts/lepsiu-omacku-113677601?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share )
Gorgonzola sauce
2 dcl sweet cream
120 g gorgonzola
1 g black pepper
nutmeg
Basil pesto
60 g pine nuts
120 g basil
60 g parmesan cheese
120 g olive oil
30 g garlic
20 g lemon juice
4 g salt
1 g black pepper
parmesan for sprinkling
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | pasta |
procesy: | varenie |
suroviny: | obilniny a produkty |
Položka bola vypredaná… |