Falafel

Pre výborný falafel musí cícer spĺňať jednu rozhodujúcu podmienku

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Falafel

Falafel je ako poklad v chrumkavej škrupinke. Jeho tajomstvom je zmes cíceru, byliniek a korenín v dokonalej harmónii. A čo je najlepšie? Je vegánske, bezlepkové a tak chutné, že aj mäsožravci budú prosiť o ďalšiu porciu.

Najstarší vegáni na svete boli Arabi. Nielen humus, ale aj falafel vymysleli. A my v KulinaryLABe vám ukážeme, ako najlepšie si ho pripraviť a ktorej veľkej chybe sa musíte bezpodmienečne vyvarovať.

Falafel

Falafel is like a treasure in a crispy shell. Its secret is a blend of chickpeas, herbs and spices in perfect harmony. And what's the best part? It's vegan, gluten-free and so tasty that even carnivores will beg for another serving.

The world's oldest vegans were Arabs. They invented not only hummus, but also falafel. And we at KulinaryLAB show you the best way to prepare it and which big mistake you absolutely must avoid.

Ingrediencie:
250g cícer,
100g cibuľa,
25g cesnak,
40g olej,
3g kumín,
2,5g sladká paprika,
15g soľ,
1,5g čierne korenie,
25g sezam,
petržlenová vňať,
koriander

Ingredients:
250g chickpeas,
100g onion,
25g garlic,
40g oil,
3g cumin,
2,5g sweet paprika,
15g salt,
1,5g black pepper,
25g sesame,
parsley,
coriander

Kategória: Testovanie
jedlá: hlavné jedlá
procesy: denaturácia, maillardova reakcia
Položka bola vypredaná…