Citrónový cheescake

Vysvetlíme, prečo pravý cheescake je byť citrónový a ukážeme ako na to

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Citrónový cheescake

Prosím, urobte tento cheesecake presne tak ako ho robíme my v KulinaryLabe a dajte vedieť, kde ste jedli lepší :-)

Please, make this cheesecake exactly the way we do it in KulinaryLab and let us know if you've ever had a better one :-)

Ingrediencie:
Cesto
120 g maslové keksíky,
60 g maslo,
20 g cukor
5 g citrónová kôra

Tvaroh
2 l plnotučné mlieko,
0,6 dcl citrónová šťava ( https://www.patreon.com/posts/poculi-ste-vraj-113742933?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share ),

Krém
300 g syr lučina ( https://www.patreon.com/posts/cerstvy-syr-117831321?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link ),
450 g tvaroh,
200 g cukor,
10 g citrónová kôra,
6 ks vajce,
vanilka z vanilkového lusku,
50 g polohrubá múka

Karamelová espuma
125 g krupicový cukor,
200 g šľahačková smotana,
100 g mlieko,
5 g soľ

Ingredients:
Base
120 g butter cookies,
60 g butter,
20 g sugar,
5 g lemon zest

Curd:
2 l whole milk,
0.6 dcl lemon juice ( https://www.patreon.com/posts/poculi-ste-vraj-113742933?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_fan&utm_content=web_share )

Cream:
300 g Lučina cheese ( https://www.patreon.com/posts/cerstvy-syr-117831321?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link ),
450 g curd,
200 g sugar,
10 g lemon zest,
6 eggs,
Vanilla from a vanilla pod,
50 g semi-coarse flour

Caramel espuma:
125 g granulated sugar,
200 g whipping cream,
100 g milk,
5 g salt

 

Kategória: Recepty
jedlá: dezerty
procesy: denaturácia
suroviny: mlieko a produkty
Položka bola vypredaná…