Chimmichuri
Originál recept na argentínsku omáčku a niekoľko vylepšení
Link na video TU
Zlé jazyky hovoria, že táto omáčka sa používa len k mäsu. Verte nám, že k pečeným zemiakom je táto najargentínskejšia omáčka famózna.
Mimochodom, je to jedna z mála omáčok, ktoré chutia lepšie studené ako teplé.
Evil tongues say that this sauce is only used with meat. Believe us, this most Argentinean sauce is famous with baked potatoes.
By the way, it is one of the few sauces that tastes better cold than hot.
Ingrediencie:
4 ks zemiaky
1 ks cesnak
1 ks červená paprika
olivový olej
1 PL vínny červený ocot
1/2 ks citrón
1 strúčik cesnak
2 g soľ
1 g čierne korenie
1 ks čili paprička
30 g petržlenová vňať
1 g oregano
50 g červená cibuľka
vňať koriandra
Ingredients:
4 pcs potatoes
1 pc garlic
1 pc red pepper
olive oil
1 tbsp red wine vinegar
1/2 pc lemon
1 clove garlic
2 g salt
1 g black pepper
1 pc chili pepper
30 g parsley
1 g oregano
50 g red onion
cilantro
Kategória: | Prémium |
---|---|
jedlá: | omáčky |
procesy: | homogenizácia |
suroviny: | zelenina |
Položka bola vypredaná… |