Chimmichuri

Originál recept na argentínsku omáčku a niekoľko vylepšení

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Chimmichuri

Zlé jazyky hovoria, že táto omáčka sa používa len k mäsu. Verte nám, že k pečeným zemiakom je táto najargentínskejšia omáčka famózna.
Mimochodom, je to jedna z mála omáčok, ktoré chutia lepšie studené ako teplé.

Evil tongues say that this sauce is only used with meat. Believe us, this most Argentinean sauce is famous with baked potatoes.
By the way, it is one of the few sauces that tastes better cold than hot.

Ingrediencie: 
4 ks zemiaky
1 ks cesnak
1 ks červená paprika

olivový olej
1 PL vínny červený ocot
1/2 ks citrón
1 strúčik cesnak
2 g soľ
1 g čierne korenie
1 ks čili paprička
30 g petržlenová vňať
1 g oregano
50 g červená cibuľka
vňať koriandra

Ingredients:

4 pcs potatoes
1 pc garlic
1 pc red pepper
olive oil
1 tbsp red wine vinegar
1/2 pc lemon
1 clove garlic
2 g salt
1 g black pepper
1 pc chili pepper
30 g parsley
1 g oregano
50 g red onion
cilantro

 

Kategória: Prémium
jedlá: omáčky
procesy: homogenizácia
suroviny: zelenina
Položka bola vypredaná…