Butter Chicken

V indickej kuchyni sa nachádza množstvo skutočných klenotov! Jedným z nich je aj jedlo butter chicken.

Link na video TU

Položka bola vypredaná…
Butter Chicken

V indickej kuchyni sa nachádza množstvo skutočných klenotov! Jedným z nich je aj jedlo butter chicken, ktoré vzniklo okolo roku 1950 v Dillí. Jeho pointa spočíva v tom, že kuracie mäso naložíte do jogurtu. Smelo do toho, tento recept skutočne stojí za vyskúšanie!

Indian cuisine is full of true gems! One of them is butter chicken, which originated around 1950 in Delhi. The key is to marinate the chicken in yogurt. Go for it—this recipe is definitely worth trying!

Ingrediencie:
600 g kuracie prsia
400 + 500 ml cmar, acidofilné mlieko
35 g soľ
30 g olivový olej
140 g cibuľa
20 g cesnak
20 g zázvor
1 ks badián
260 g basmati ryža
10 g kari
240 g drtené rajčiny (polpa)
220 ml kokosové mlieko
30 g maslo ghee

Ingredients:
600 g chicken breast
400 + 500 ml buttermilk, fermented milk
35 g salt
30 g olive oil
140 g onion
20 g garlic
20 g ginger
1 star anise
260 g basmati rice
10 g curry powder
240 g crushed tomatoes (polpa)
220 ml coconut milk
30 g ghee

Video Kuracie mäso v kyseline mliečnej / Video Chicken meat in lactic acid: https://www.patreon.com/posts/kuracie-maso-v-122480128?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

Kategória: Hlavné jedlá
jedlá: hlavné jedlá
procesy: varenie
suroviny: mäso
Položka bola vypredaná…