Bryndzové pirohy
Link na video TU
Tradičné slovenské jedlo s bryndzou, ktoré je hriech robiť zmrazené...
Urobte si tie najlepšie pirohy len za 30 minút.
Bryndza pierogi
Traditional Slovak dish with bryndza, which is a sin to make frozen... Make the best pierogi in just 30 minutes.
Ingrediencie:
Cesto
250 g varené zemiaky
250 g polohrubej múky
1 ks vajce
15 g soľ
múka na posýpanie
Plnka
100 g cibuľa
150 g varených zemiakov
150 g bryndza
4 g soľ
1,5 g čierne korenie
1 g majoránka
Poleva
300 ml kyslá smotana
100 ml sladká smotana
100 g bryndza
1 g čierne korenie
masť zo slaniny
500 g údenej slaniny
pažítka
Omáčka na Gnocchi
200 ml sladká smotana
62,5 g bryndza
čierne korenie
soľ
muškátový orech
Ingredients:
Dough
250 g boiled potatoes
250 g semi-coarse flour
1 egg
15 g salt
Flour for sprinkling
Stuffing
100 g onion
150 g boiled potatoes
150 g bryndza
4 g salt
1.5 g black pepper
1 g marjoram
Topping
300 ml sour cream
100 ml sweet cream
100 g bryndza
1 g black pepper
bacon fat
500 g smoked bacon
Chives
Gnocchi sauce
200 ml sweet cream
62.5 g bryndza
black pepper
salt
nutmeg
Kategória: | Recepty |
---|---|
jedlá: | hlavné jedlá |
procesy: | varenie |
suroviny: | mäso, mlieko a produkty, zelenina |
Položka bola vypredaná… |